ÁÈÇÍÁ-ÓõãêÝíôñùóç Ýîù áðü ôï õðïõñãåßï Åñãáóßáò ðñáãìáôïðïßçóáí åñãáæüìåíïé ôïõ îåíïäï÷åßïõ «Athens Ledra Hotel», ðñþçí Ledra Marriott.(Eurokinissi-ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Οι εργαζόμενοι Athens Ledra, στον Νεφελούδη-Καμία λύση φυσικά

ÁÈÇÍÁ-ÓõãêÝíôñùóç Ýîù áðü ôï õðïõñãåßï Åñãáóßáò ðñáãìáôïðïßçóáí åñãáæüìåíïé ôïõ îåíïäï÷åßïõ «Athens Ledra Hotel», ðñþçí Ledra Marriott.(Eurokinissi-ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Η εξόφληση των δεδουλευμένων τους και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, παραμένουν τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Athens Ledra, οι οποίοι είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, στο πλαίσιο συγκέντρωσης τους έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

athens533_355

Οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη δικαίωση τους και κατήγγειλαν ως ομαδικές απολύσεις την ανακοίνωση της εταιρίας για οριστική αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, με τον κ.Νεφελούδη να προσθέτει πως «η κυβέρνηση δεν αποδέχεται καμία ομαδική απόλυση», μη δίνοντας ωστόσο λύση στα αιτήματα των εργαζομένων-ανέργων…..

ledra1


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …