Υπόθεση απάτης μέσω Internet εξιχνιάστηκε από την αστυνομία

internet

Την εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος 54χρονου ημεδαπού, πέτυχαν άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προχωρώντας στη σύλληψη ενός 43χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 54χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο συλληφθείς, σχετικά με πώληση ανταλλακτικού αυτοκινήτου, και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 43χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 54χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει σε τραπεζικό του λογαριασμό 70 ευρώ για την αγορά του ανταλλακτικού, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Ανάγκη άμεσης επίλυσης προκλήσεων για να διατηρηθεί η ισορροπία

Τι επισήμαναν πρόεδροι οργανώσεων και συνδέσμων της αγοράς ακινήτων για τις προοπτικές και την αντιμετώπιση …