Το strip poker δημάρχου με παιδιά τον οδηγεί στη φυλακή

pok1060816

Στο εδώλιο θα καθίσει στις 18 Αυγούστου αντιμέτωπος με τριετή φυλάκιση, ο 41χρονος Άντονι Ρέι Σίλβα, δήμαρχος του Στόκτον στην Καλιφόρνια, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από πράκτορες του FBI να παίζει strip poker με νεαρά παιδιά και να τους προσφέρει αλκοόλ, σε θερινή κατασκήνωση για μη προνομιούχους νέους.

Κατηγορείται για συμβολή σε παραβατική συμπεριφορά ανηλίκου και παροχή αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους, σε βαθμό πλημμελήματος.

Όπως αποκάλυψαν αστυνομία και εισαγγελέας,ο δήμαρχος κατέγραψε με το κινητό του το παιχνίδι χωρίς τη συγκατάθεση των υπόλοιπων, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι έπαιζε χαρτιά με αρκετούς νέους, συμπεριλαμβανομένου ενός 16χρονου αγοριού, στον προσωπικό του χώρο στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης ενώ πρόσφερε και αλκοόλ σε τουλάχιστον έξι άτομα μικρότερα της ηλικίας νόμιμης κατανάλωσης, που είναι τα 21 έτη.

Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης ύψους 18.000 ευρώ, αλλά το βίντεο κατασχέθηκε και βάσει αυτού αναμένεται να του απαγγελθεί κατηγορία και για υποκλοπή σε βαθμό κακουργήματος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …