Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για εργαζόμενο της Αχαίας

ppyrr-708

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για Πυροσβέστη της Αχαίας, ο οποίος ενώ ήταν σε υπηρεσία δέχθηκε κλήση και μαζί με τους συναδέλφους του, πήγαν να σβήσουν φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κατοικία στην οδό Δερβενακίων στα Καλάβρυτα, που είχε εκδηλωθεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις ενδείξεις η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας σε μαγειρική εστία υγραερίου.

Μόνο που όταν το πυροσβεστικό όχημα έφτασε στον τόπο της πυρκαγιάς, ο ένας εκ των πυροσβεστών υπέστη σοκ, καθώς ήταν το σπίτι της μητέρας του της η 82χρονης Ψιλογεωργοπούλου Παναγιώτα του Ανδρέα.

Τρέχοντας στο εσωτερικό της οικείας, βρήκε την ηλικιωμένη μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις της, την μετέφερε αμέσως στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου όμως εκεί οι γιατροί του είπαν αυτό που ήδη φοβόταν…ότι ήταν πια πολύ αργά γιατί η 82χρονη είχε πεθάνει.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαιου 2024

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαΐου 2024, που προσφέρονται από τους προμηθευτές …