Η πραγματική αλήθεια για τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

enfia_3

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το πότε θα αναρτηθούν και αν τελικά καθυστερεί το υπουργείο Οικονομικών ή όχι.

Τι πραγματικά ισχύει και τι όχι; Σήμερα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ, καθώς έκλεισε η εφαρμογή για τη συμπλήρωση του Ε9 και η εκκαθάριση θα διαρκέσει όπως και την περσινή χρονιά κάποιες ημέρες.

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, τότε θα ξεκινήσει και η ανάρτηση των εκκαθαριστικών.

Κάτι που θα εξαρτηθεί και από προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι υπάλληλοι. Με την προϋπόθεση πως θα κυλήσουν όλα ομαλά, τότε όπως επισημαίνει το enikonomia, ενδεχομένως και τα εκκαθαριστικά θα αναρτηθούν σταδιακά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ή τις πρώτες του Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη δόση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. θα καταβληθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου, ανεξαρτήτως του πότε θα ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η ανάρτηση των εκκαθαριστικών στο Taxis.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …