Αβέβαιο το μέλλον συμβασιούχων εργαζόμενων

ergazomenoi-kathariotita-702x336

Την δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας θα υπάρξει λύση, μέσω των διαβεβαιώσεων των κυβερνητικών βουλευτών, έλαβαν οι 47 συμβασιούχοι της καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, που τελούν με το ένα βήμα προς την έξοδο, αφού οι συμβάσεις τους δεν έχουν ανανεωθεί μέχρι τα τέλη του 2016.

Οι δεσμεύσεις δόθηκαν στην σύσκεψη που συγκάλεσε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια, η δημοτική αρχή, η οποία κάλεσε και έθεσε προς των ευθυνών τους βουλευτές του νομού, από τους οποίους ζήτησε να παρέμβουν καταλυτικά.

Όμως η δημοτική αρχή, σε περίπτωση που μέχρι και την Τετάρτη δεν έχει δοθεί η λύση που ζητείται, κατέστησε σαφές ότι θα απαιτήσει συνάντηση με τον υπουργό, θέση υπέρ της οποίας τάχθηκαν τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, που στηρίζει τον αγώνα των 47 από την πρώτη στιγμή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …