Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις νέων θέσεων εργασίας

job359c824f8b1984baf2becdc9cc341606_XL

Με βάση τις εκπαιδευτικές ανάγκες όπως αυτές θα διαμορφωθούν από τις διαθέσιμες πιστώσεις και τις θέσεις που θα εγκριθούν με την αναμενόμενη σχετική Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (Π.Υ.Σ.) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, θα γίνουν οι προσλήψεις επιστημονικών και εργαστηριακών συνεργατών κάνει η ΑΣΠΑΙΤΕ σύμφωνα με προκήρυξη που εξέδωσε και οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά.

Επισημαίνεται ότι η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. δεν υποχρεούται να προσλάβει επιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες σε όλα τα προκηρυσσόμενα γνωστικά αντικείμενα.

Η απασχόληση του εκπαιδευτικού αυτού προσωπικού μπορεί να είναι πλήρης ή μερική και η αποζημίωσή του ορίζεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Στο εκπαιδευτικό αυτό προσωπικό ανατίθεται η εκτέλεση διδακτικού ή άλλου ομοίου έργου με αυτό που έχει προβλεφθεί για το μόνιμο Ε.Π. της αντίστοιχης με τα προσόντα του βαθμίδας (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το έργο περιλαμβάνει την παρακολούθηση εκπόνησης πτυχιακών εργασιών και την συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία όλων των εξεταστικών περιόδων).

Σε περίπτωση διαφοροποίησης των εκπαιδευτικών αναγκών είναι δυνατή η τροποποίηση (μείωση) των ωρών απασχόλησης ή καταγγελία της σύμβασης με απόφαση της Δ.Ε της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε που γνωστοποιείται έγκαιρα στον/στη Συνεργάτη.

Προϋπόθεση για την πρόσληψη σε θέση Επιστημονικού Συνεργάτη είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος και για την πρόσληψη σε θέση Εργαστηριακού Συνεργάτη είναι η κατοχή τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών. Η διδακτορική διατριβή, ο τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών και το ερευνητικό ή επιστημονικό έργο των υποψηφίων αξιολογείται ως προς τη συνάφεια με το γνωστικό αντικείμενο ή την ειδικότητα, κατά περίπτωση, της θέσης που προκηρύσσεται.

Η υποβολή των αιτήσεων πρέπει να ολοκληρωθεί εως την 13η-9-2016. Το σύστημα θα γίνει διαθέσιμο στους υποψηφίους από την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ (www.aspete.gr) με την έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στην Αίγυπτο- Συνάντηση με Αλ Σίσι

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο από σήμερα, Πέμπτη 3 …