12μηνες προσλήψεις

jobjobimages
Προσλήψεις ανακοινώνει με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» ο Δήμος Ξυλόκαστρου Κορινθίας, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Διδασκαλία Πιάνου και Θεωρητικών μαθημάτων καθώς επίσης Χορωδίας και μαθημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής» και «Διδασκαλία μαθημάτων Κλασικής και Ηλεκτρικής Κιθάρας» στο Μουσικό Εργαστήριο στο Ξυλόκαστρο, συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.
Θέσεις:
paidikoi544
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
2. Βασικό τίτλο σπουδών
3. Για την ύπαρξη ανήλικων τέκνων, για τους πολύτεκνους και τα τέκνα πολυτέκνων, για τους γονείς και τα τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών, οποιοδήποτε έγγραφο δημόσιας αρχής που να πιστοποιούνται τα παραπάνω (πιστοποιητικά οικ. κατάστασης κλπ)
4. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας (συμβάσεις, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κλπ)
5. Βιογραφικό σημείωμα Δημοσίευση της ανακοίνωσης
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ», Λυκούργου Φραντζή 2, Ξυλόκαστρο Τ.Κ. 20400, υπόψιν κ. Κανελλάκη Παναγιώτα (τηλ. επικοινωνίας: 2743360228/212).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Περίληψη της παρούσας ανακοίνωσης, να δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία. Θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό ανάρτησης στο φορέα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 26/9/2016


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίδομα 534 ευρώ: Πληρωμή 2.500 δικαιούχων- Ποιους αφορά

Πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, νέα πληρωμή ττου επιδόματος 534 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση του …