'Οχημα παρέσυρε 3 παιδιά και την μητέρα τους-Ξεψύχησε το ένα!

ekabnyxta

Τραγικό ατύχημα σημειώθηκε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης στο δρόμο Κατερίνης – Κ. Μηλιάς, στο ύψος του «Κτήματος Ηρακλή», όταν ένα ΙΧ φορτηγό παρέσυρε μία μητέρα με τα τρία της παιδιά, έξω από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων που διαμένουν.

Η μητέρα με τα τρία της παιδιά symfvna me to katerini-news.gr, επιχείρησαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει το διερχόμενο όχημα. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το 9χρονο κορίτσι υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ τα άλλα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματά» της Θεσσαλονίκης.

Όσο για τη μητέρα, εισήχθη επειγόντως στο Νοσοκομείο Κατερίνης, μη γνωρίζοντας την τραγική εξέλιξη του θανάτου του 9χρονου κοριτσιού της.


ΠΗΓΗ:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης σε Δούκα: Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση

Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου …