Μόλις σε 1 ημέρα η ίδρυση επιχείρησης!

EPIDOMAYPOYRG

Το α’ εξάμηνο του 2017 θα ενεργοποιηθεί πλήρως η ηλεκτρονική πλατφόρμα, από την οποία θα υπάρχει η δυνατότητα της ίδρυσης επιχείρησης μέσα σε 24 ώρες από την υποβολή των στοιχείων των νέων επιχειρηματιών, ως αποτέλεσμα της απλοποίησης, συντόμευσης και ενοποίησης διαδικασιών που προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο το οποίο τέθηκε σε διαβούλευση.

Από το υπουργείου Οικονομίας επισημάνθηκε πως ενώ σήμερα απαιτούνται κατά μέσο όρο 38 ημέρες, από την ενοποίηση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία ο ενδιαφερόμενος θα έχει άμεση πρόσβαση, ο χρόνος θα μειωθεί δραστικά.

Η πλατφόρμα θα είναι συνδεδεμένη τόσο με το Taxis όσο και με τα ασφαλιστικά ταμεία. Θα μπορεί να χορηγεί το σύνολο των σχετικών εγγραφών (κλειδάριθμο, ασφαλιστική βεβαίωση κλπ).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …