Στο ΣτΕ κρίνονται οι 4 τηλεοπτικές άδειες

steB7129ED646A594DFF5D810470041A0AC

Στην διευρυμένη Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και μάλιστα σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, κρίνεται σήμερα το μέλλον των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, με την δικαστική σύνθεση του ανώτατου δικαστηρίου, να καλείται να συζητήσει τις  κύριες προσφυγές των έξι υπαρχόντων καναλιών και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Όπως είναι γνωστό, κατά του νόμου Παππά, στρέφονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί MEGA, ANT1, ΣΚΑΪ, STAR, E και ALPHA, οι οποίοι τάσσονται:

  • κατά της απόφασης του υπουργού Επικρατείας με την οποία μεταβίβασε τις αρμοδιότητες του διαγωνισμού στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης
  • κατά της απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Επικρατείας με την οποία καθορίστηκε η τιμή εκκίνησης στα 3 εκατ. ευρώ για κάθε μία από τις δημοπρατούμενες άδειες, και
  • κατά της χορήγησης τεσσάρων αδειών, θεωρώντας πως ο ορισμός είναι αυθαίρετος.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …