Tο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στο πλευρό των συνταξιούχων

syntaxioyxoimat

Την επίθεση με χημικά που έγινε από τα ΜΑΤ σε συγκεντρωμένους Συνταξιούχους έξω από το Μαξίμου, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, καλώντας όλους τους πολίτες σε κοινό μέτωπο.

Η ανακοίνωσή του:

«Διαδήλωναν για το αίμα τους, τον ιδρώτα τους, για την επιβίωση τη δική τους και των παιδιών τους, για την Υγεία τους, για τα λεφτά τους!!! Δεν ξέρουμε αν αντιλαμβάνεστε κ. Πρωθυπουργέ;

Αυτή η φαρσοκωμωδία όπου αποδοκιμάζει η ίδια η Κυβέρνηση της «Αριστεράς» την Κυβέρνηση για την κατεύθυνση που δίνει, πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει παραλήπτες!

Ο Αγώνας των Συνταξιούχων είναι Ενιαίος Αγώνας με των Εργαζομένων. Αλληλέγγυα Αγωνιζόμαστε για Αξιοπρεπή, Ποιοτική Διαβίωση, για Δημόσια Υγεία και Παιδεία, για την Επανίδρυση του Κοινωνικού Κράτους και την επαναφορά όλων των κεκτημένων μας.

Ο Αγώνας Συνεχίζεται Δυναμικά και Αταλάντευτα!!! Γιατί

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …