Από το βιασμό στην προφυλάκιση

fylakes-91404117972

Προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν από τον ανακριτή, οι δύο από τους τρεις που κατηγορούνται για την επίθεση και τον βιασμό 23χρονης και την ληστεία σε βάρος της ίδιας και του 20χρονου φίλου της, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ, αφού οι αρχές έφτασαν στα ίχνη τους, από ένα παλαμικό αποτύπωμα που βρέθηκε σε μια υδρορροή.

Προφυλακίστηκαν  ο 20χρονος κι ο 27χρονος, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την επιμέλειά του στην Υπηρεσία Ανηλίκων, αφέθηκε ο 17χρονος συγκατηγορούμενός τους, λόγω ανηλικότητας.

Οι κατηγορούμενοι κατάγονται κατά περίπτωση από τη Συρία και την Αλγερία και αντιμετωπίζουν τις πράξεις του ομαδικού βιασμού, της ληστείας, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι που ενοικίαζε ο 44χρονος συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 1 κιλό και 77 γραμμάρια κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 4.330 ευρώ, σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …