Επί ΣΥΡΙΖΑ νέοι άνεργοι και άποροι αβοήθητοι! Λουκέτο στις Δομές Φτώχιας

tsiprasceyths

Να χαρούμε κυβέρνηση Αριστεράς, που τα έχει όλα να λειτουργούν στον αέρα..........Και χρεώνεται συνεχώς με απολύσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

256 δομές φτώχιας σε ολόκληρη την χώρα, κλείνουν, με προσωρινή απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, γιατί έληξε η χρηματοδότησή τους και εντάσσονται στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, τα οποία όμως δεν έχουν ξεκινήσει να δέχονται τις δομές!!!!

Χιλιάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι μένουν στο δρόμο και 118.000 άτομα που εξυπηρετούσαν οι δομές του "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ" λέμε τώρα κράτους, μένουν ξεκρέμαστοι από κάθε βοήθεια επιβίωσης!

Η υπουργός των φτηνών γεμιστών, η κα Φωτίου έστειλε το κακό μαντάτο, ότι θα δουλεύουν μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου και μετά μάλλον θα παραπέμψουμε στην γνωστή πια φράση των Ελλήνων την τελευταία 8ετία, "Έχει ο ΘΕΟΣ", γιατί οι Έλληνες δεν έχουν......

Σύμφωνα με το έγγραφο Φωτίου "ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της τρίτης κατά σειρά παράτασης χρηματοδότησης των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας (Δομές Φτώχειας) από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.), γίνεται γνωστό ότι η καταληκτική ημερομηνία χρηματοδότησης των Δομών Φτώχειας από το εθνικό σκέλος του Π.Δ.Ε. είναι η 31η Οκτωβρίου 2016.
Μετά την ημερομηνία αυτή, η λειτουργία των Δομών Φτώχειας, εντάσσεται μέσω των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ 2014-20."

Και τώρα η ωμή πραγματικότητα:

  • Τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα δεν έχουν ξεκινήσει να εντάσσουν τις νέες δομές ακόμα
  • 256 δομές βάζουν λουκέτο
  • 118.000 άτομα που ζουν σε καθεστώς ακραίας φτώχιας και δεν έχουν ούτε καν γεμιστά στο τραπέζι τους και εξυπηρετούνταν από τις δομές, παύουν να λαμβάνουν υπηρεσίες

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …