Εισέβαλαν και κατέλαβαν το Ασκληπιείο οι εργαζόμενοι(VIDEO&ΦΩΤΟ)

voula

Για αυθαίρετες μετακινήσεις τριών υπαλλήλων του Ασκληπιείου Βούλας διαμαρτυρήθηκαν το πρωί της Τετάρτης εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι εισέβαλαν στο γραφείο του διοικητή.

Κατά την εισβολή και κατάληψη του γραφείου του διοικητή από τους εργαζομένους σημειώθηκαν φραστικά επεισόδια και έντασηΟι περίπου 30 διαμαρτυρόμενοι καταγγέλλουν ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Θεόδωρος Ρούπας μετακίνησε παράνομα τρεις εργαζομένους από τις θέσεις τους, επειδή τους στοχοποίησε για τη συνδικαλιστική τους δράση. Πρόκειται όπως τονίζει στο ρεπρτάζ του το zougla.gr, για δύο διοικητικούς και μια προϊσταμένη, οι οποίοι, όπως καταγγέλλουν, μετακινήθηκαν και καθαιρέθηκαν.

22 index

 

Οι εργαζόμενοι ζητούν να γυρίσουν πίσω στις θέσεις τους οι τρεις υπάλληλοι και να μη γίνονται αυθαίρετα μετακινήσεις μελών του προσωπικού που έχουν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο νοσοκομείο.

«Απαιτούμε τον σεβασμό που πρέπει να δείχνει ο διοικητής. Θέλουμε να πάρει πίσω τις μετακινήσεις που έχει κάνει εδώ και τέσσερις μήνες» καταγγέλλει εργαζόμενος που έχει μετακινηθεί.

Κατά την εισβολή και κατάληψη του γραφείου του διοικητή από τους εργαζομένους σημειώθηκαν φραστικά επεισόδια και ένταση.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …