Δημοτικό εργαστήρι ζητά εργαζόμενο

ergasiaaggelia-gia-parea-620x330

Να αναθέσει την παροχή υπηρεσίας για ίδρυση – συντονισμό και εξέλιξη του κινηματογραφικού εργαστηρίου,  σε υπεύθυνο συντονιστή, ενδιαφέρεται ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων με επικεφαλής τον Βασίλη Θωμόπουλο, που προχωρά στην ίδρυση εργαστηρίου κινηματογράφου, στο οποίο τα μαθήματα θα είναι διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες.

Ο υπεύθυνος συντονιστής όπως διευκρινίζεται σχετική ανακοίνωση, πρέπει να προέρχεται από το χώρο του κινηματογράφου ή να έχει ασχοληθεί με θέματα κινηματογράφου επαγγελματικά και  να διαθέτει τουλάχιστον τριετή επαγγελματική εμπειρία στην οργάνωση και διεύθυνση κινηματογραφικού εργαστηρίου και στη διδασκαλία της κινηματογραφικής τέχνης.

Παράλληλα πρέπει να έχει διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες που να πιστοποιούνται με παρακολούθηση σχετικών σπουδών ή σεμιναρίων ή με προϋπηρεσία σε άλλη αντίστοιχη θέση.

Ο υποψήφιος για τη θέση του υπεύθυνου συντονιστή κινηματογραφικού εργαστηρίου οφείλει μαζί με την αίτηση να υποβάλλει φάκελο με τις γενικές και ειδικές προτάσεις του για το κινηματογραφικό εργαστήριο και ένα πλάνο προγραμματισμού  για ολόκληρη τη θητεία του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά  στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού οργανισμού patrasculture.gr και στο τηλέφωνο 2610-361-526  Δευτέρα έως Παρασκευή  9.30-14.30 κυρία Ειρήνη Παναγιωτοπούλου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …