Εργαζόμενοι-Βασανιστές κάνουν το γύρο του κόσμου(VIDEO)

590_4f06a1ef5c14efdac14069f86d15fd02

Για κακοποίηση ηλικιωμένων, διώκονται 18 μέλη του προσωπικού μαζί με τον διευθυντή τους, γιατί από το κεφάλι βρωμάει μία υπόθεση, από τον οίκο ευγηρίας, ιδιωτικών συμφερόντων κοντά στην πόλη Σαλέρνο, στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης.

Η εισαγγελία της Κάτω Ιταλίας, μελετά το συγκλονιστικό βίντεο των καραμπινιέροι, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει κρυφές κάμερες στον οίκο ευγηρίας.

Σε αυτό που δόθηκε και στη δημοσιότητα, διακρίνονται οι εργαζόμενοι να χαστουκίζουν τους ηλικιωμένους, να τους σπρώχνουν, να τους βρίζουν και να τους απειλούν.

Οι τριάντα γέροντες συχνά δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους, ενώ πολλές φορές το προσωπικό δεν τους άφηνε ούτε να πάνε στην τουαλέτα.

«Θα πας στην τουαλέτα μόνον όταν θα είσαι έτοιμος να πεθάνεις, μην σηκωθείς γιατί θα σου σπάσω το κεφάλι», ακούγονται να τους λένε οι εργαζόμενοι μέσα στο σαλόνι του οίκου ευγηρίας του Σαλέρνο.

Στο μεταξύ, η βουλή της Ρώμης ενέκρινε νόμο ο οποίος επιτρέπει να τοποθετούνται κάμερες κλειστού κυκλώματος σε όλα τα νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και οίκους ευγηρίας της χώρας, «για την καταπολέμηση των βίαιων συμπεριφορών σε βάρος ανυπεράσπιστων παιδιών και ηλικιωμένων» και η τελική έγκριση αναμένεται να δοθεί από τη Γερουσία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τα ελληνικά ομόλογα στη δίνη των γαλλικών εκλογών

Οι μεγάλες πιέσεις που δέχθηκαν τα Γαλλικά ομόλογα εξαιτίας των εκλογών, μεταφέρθηκαν σε όλες σχεδόν …