Εκατοντάδες εποχικές προσλήψεις-Αναλυτικά οι θέσεις

ergasssstaffing_firm_-_facebook

Πωλητές και Ταμίες ζητούνται για πρόσληψη εποχικής μορφής  λόγω των αυξημένων αναγκών μιας σειράς διαφορετικών πολυκαταστημάτων όλων των ειδών, από τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

  • ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πωλητές και Ταμίες στα καταστήματα Μουστάκας

Τα καταστήματα Μουστάκας παιδικών παιχνιδιών θα προχωρήσουν σε προσλήψεις προσωπικού για τις παρακάτω ειδικότητες: Πωλητής /Πωλήτρια και Ταμίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην επίσημη σελίδα:www.moustakastoys.gr

Πωλητές στα Intesport

Η Intesport Athletics, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Fourlis ζητά πωλητές, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για συνεργάτες που θα απορροφηθούν σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και θα έχουν την ευθύνη για την ποιοτική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών, την πώληση προϊόντων και την προετοιμασία των προϊόντων προς πώληση. Στην ηλεκτρονική σελίδα της η εταιρεία ε΄χει αναρτήσει αγγελίες για προσωπικό στα καταστήματα σε Χανία, Γλυφάδα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Λάρισα, Λεμμεσο, Πάφο, Σπάτα, Χαλκίδα και Θεσσαλία.

Τα κύρια καθήκοντα του ρόλου περιλαμβάνουν:

Ποιοτική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση  των πελατών, πώληση προϊόντων, προετοιμασία των προϊόντων προς πώληση στο κατάστημα. Στα απαραίτητα και επιθυμητά Προσόντα περιλαμβάνονται το απαραίτητο επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και επιθυμητό επίπεδο Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κατά προτίμηση Τ.Ε.Φ.Α.Α, η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, η επιθυμητή ενασχόληση σε οποιοδήποτε επίπεδο (ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό) με τον αθλητισμό, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ρόλο θα εκτιμηθεί αλλά δεν είναι απαραίτητη και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fourlisgroup-carres.gr.

Εποχικό Προσωπικό στα Public

Το Public επιθυμεί να διευρύνει την ομάδα του και να προσλάβει για τα καταστήματά του εποχικό Προσωπικό για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 1 με 2 μήνες (Νοέμβριος 2016 – Ιανουάριος 2017).

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι ααπόφοιτος ΙΕΚ/ ΤΕΙ/ ΑΕΙ, να έχει ενθουσιασμό για την τεχνολογία και τα προϊόντα ψυχαγωγίας, προσανατολισμό στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, υπευθυνότητα, ομαδικό πνεύμα, επικοινωνιακές ικανότητες και γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Η εταιρεία παρέχει αριστο περιβάλλον εργασίας σε μοντέρνα καταστήματα, ευκαιρίες για μόνιμη απασχόληση σε μελλοντικές ανάγκες της εταιρείας και εκπαίδευση σε σύγχρονα συστήματα και νέες τεχνολογίες. Για βιογραφικά ΕΔΩ

Ταμίες και πωλητές στο Πλαίσιο

Το Πλαίσιο αναζητά ταμίες και πωλητές για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Είσαι η ιδανική μας υποψήφια αν: σου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους, εχεις κέφι και διάθεση για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη, είσαι απόφοιτη Λυκείου τουλάχιστον, εχεις γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρικών Υπολογιστών, εχεις εργασιακή εμπειρία έως 2 χρόνια.

Η εταιρία προσφέρει ενα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, διαρκή εκπαίδευση, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες εξέλιξης. Για βιογραφικά ΕΔΩ

Πωλητές-Ταμίες-Αποθηκάριοι σε όλα τα καταστήματα Jumbo

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει η αλυσίδα Jumbo εν όψει Χριστουγέννων. Οι προσλήψεις αφορούν εποχικό προσωπικό που καλείται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των χριστουγεννιάτικων εορτών. Η πρόσληψη των εποχικών εργαζομένων, η οποία εξελίσσεται, θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα διαρκέσει έναν μήνα (λίγο μετά τα Χριστούγεννα).

Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν για αυτό το διάστημα θα είναι είτε 4ωρης απασχόλησης είτε 8ωρης. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι πωλητές, ταμίες και αποθηκάρτιοι. Παράλληλα η εταιρεία αναζητά υπεύθυνο ταμείων στα Ιωάννινα και υπεύθυνο τμήματος για την Κόρινθο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για όλες τις θέσεις στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.jumbo.gr, ενώ μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω e-mail στο [email protected] ή με fax στο 210-4805242.

Θέσεις στα Η&M

Tα Η&M αναζητούν για την περιοχή της Αττικής προσωπικό για προσωρινή απασχόληση λίγων ωρών ή και ημερών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας έως και δύο μηνών για την κάλυψη αναγκών της εορταστικής περιόδου.

Η δουλειά ενός Συμβούλου Πωλήσεων προσωρινής απασχόλησης στην H&M εμπεριέχει παροχή άψογης εξυπηρέτησης πελατών με στόχο την αύξηση των πωλήσεων στους ορόφους του καταστήματος, στα δοκιμαστήρια και στα ταμεία, αμεση επαφή και εργασία με τα προϊόντα – αναπλήρωση, δίπλωμα, κρέμασμα, τακτοποίηση, παρουσίαση και εμπορικότητα, αποσυσκευασία του εμπορεύματος, ομαδική εργασία και προσφορά ενεργής υποστήριξης και βοήθειας στους συναδέλφους σου. Για βιογραφικά ΕΔΩ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Έρευνα για τον θάνατο δεκάδων ηλικιωμένων σε οίκο ευγηρίας στα Χανιά

Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου δεκάδων ηλικιωμένων σε οίκο ευγηρίας των Χανίων, έχουν ξεκινήσει …