Τριμερής σύσκεψη για το ΤΕΙ Πύργου στο Υπουργείο Παιδείας

unnamed

Τριμερής σύσκεψη διεξήχθη στο Υπουργείο Παιδείας με την Αχαιή αναπληρώτρια Υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου, με τα από σχετικό αίτημα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κατά την οποία η υπουργός απηύθυνε αυστηρή σύσταση προς την Πρόεδρο του ΤΕΙ Πύργου Αναστασία Ζαφειροπούλου, καθώς και στον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Τριανταφύλλου, διότι υπερέβησαν των καθηκόντων τους και δεν υλοποιούν τα προβλεπόμενα.

Η Υπουργός διαμηνύει αυστηρώς προκειμένου να τηρούνται οι Νόμοι και ο Κώδικας Δεοντολογίας μεταξύ των συναδέλφων και να μην φτάνουν να επιλύονται τέτοια θέματα σε επίπεδα Υπουργείου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, ο Γεν. Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πύργου, κος Γιάννης Δένδρας, ο Γεν. Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κος Χρήστος Διαμαντόπουλος, το Προεδρείο του Συλλόγου Εκτάκτων Εκπαιδευτικών ΑΡΤΙΝ ΔΑΝΕΛΛΙΑΝ, οι εκπαιδευτές του ΤΕΙ Πύργου, κα Κατερίνα Αλεξοπούλου και κος Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, καθώς και η Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΡΤΙΝ ΔΑΝΕΛΛΙΑΝ, κα Νότα Δροσοπούλου, για το θέμα εξαίρεσης και συρρίκνωσης καθηκόντων τριών εκπαιδευτών του ΤΕΙ Πύργου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …