Πανικός σε πτήση από δηλητηριώδες φίδι-Έπεσε στα κεφάλια των επιβατών!(VIDEO)

sn

Ένα σύντομο βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα πράσινο φίδι, που σύμφωνα με κάποια ξένα μίντια είναι είδος οχιάς με ισχυρό δηλητήριο, να κρέμεται πάνω από τις θέσεις των επιβατών.

Ο αερομεταφορέας Aeromexico ανέφερε σε δήλωση ότι το αεροπλάνο έλαβε προτεραιότητα προσγείωσης στην Πόλη του Μεξικού, όπου οι εργαζόμενοι εντόπισαν και αιχμαλώτισαν ζωντανό το ερπετό, σύμφωνα με το Associated Press. Στην καμπίνα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και μέχρι να ολοκληρωθεί η προσγείωση σχεδόν όλοι οι επιβάτες είχαν μετακινηθεί από τις θέσεις τους.

Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε ότι διεξάγει έρευνα για το πώς το φίδι βρέθηκε στην καμπίνα και εξετάζει τη λήψη μέτρων για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να ξανασυμβεί ένα αντίστοιχο περιστατικό.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …