300 Αμερικανοί πράκτορες κατέκλυσαν την Αθήνα

jj_902292500

Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα η ασφάλεια  του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, με την Ελληνική πρωτεύουσα να ελέγχεται σπιθαμή προς σπιθαμή, από την στιγμή που προσγειώθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, με άκρα μυστικότητα, αεροπλάνα του αμερικανικού στρατού που μετέφεραν τα οχήματα ασφαλείας του προέδρου και περίπου 150 άτομα υγειονομικό προσωπικό (δηλαδή ένα μίνι νοσοκομείο) το οποίο θα βρίσκεται σε επιφυλακή για τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν.

Νωρίτερα είχε φτάσει ένα δεύτερο αεροπλάνο το οποίο μετέφερε 300 πράκτορες, στρατιωτικό εξοπλισμό και ένα ελικόπτερο η χρήση του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί. Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μετακινείται με ξένα οχήματα παρά μόνον αμερικανικά.

Τις προηγούμενες ημέρες πληροφορίες του Kathimerini, ήθελαν περισσότερους από 500 πράκτορες θα συνοδεύουν τον πρόεδρο Ομπάμα κατά την παραμονή του στην Αθήνα με τις ελληνικές αρχές της χώρας να  βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τα στελέχη της αμερικανικής ασφάλειας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …