Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων για 2 θέσεις

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-5678

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31.07.2017, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017, ανακοινώνει την πρόσληψη "2 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ", ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδικού Σταθμού – Αθλητισμού – Πολιτισμού Λέρου.

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα δικαιολογητικά στη διεύθυνση:

  • Στο γραφείο του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΕΡΟΥ» στο Δημοτικό κτίριο Ποσειδώνιο στο Λακκί, ΤΚ: 85400, Λέρος, τηλ. επικοινωνίας : 22470 23130.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης και θα διαρκέσει για δέκα ημερολογιακές ημέρες.

Η παρούσα θα δημοσιευτεί σε δύο τοπικές εφημερίδες, στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λέρου και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου ( www. leros. gr).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …