Έτοιμος να κατεβάσει ρολά οίκος μόδας

986oldphotoslouketo1416827822

Το κύμα των πτωχεύσεων στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, συνεχίζεται και για τη Γερμανία, με την σκυτάλη του λουκέτου όπως όλα δείχνουν να την παραλαμβάνει ο οίκος μόδας Laurel, που αδυνατεί να ξεπεράσει τις επί μήνες οικονομικές δυσκολίες, μιας και ο διαφαινόμενος επενδυτής από την Κίνα, έκανε στροφή και άλλαξε προθέσεις!

Η εταιρεία εισήλθε στην δεινή οικονομική θέση κυρίως λόγω των επιχειρηματικών της ανοιγμάτων προς τη Ρωσία, τα οποία δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οίκος να στραφεί προς την κινεζική επενδυτική αγορά προκειμένου να αναζήτηση έναν επενδυτή, ο οποίος θα της εξασφάλιζε μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση.

Ύστερα όμως από την αποτυχία της επίτευξης συμφωνίας με Κινέζο επενδυτή, η εταιρεία υποχρεώθηκε στην εσπευσμένη ανακοίνωση ότι «χωρίς καθυστέρηση θα κηρύξει πτώχευση λόγω αφερεγγυότητας».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Παντελώς αχρειάστη η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

Στο σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες ο πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη …