16 άτομα ζητούνται για...πρόσληψη

jobshuman-resources-

Για τις ανάγκες υλοποίησης του υποέργου 6 με τίτλο «Ένταξη και εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» (κωδικό ΟΠΣ 5001369 και Απόφαση ένταξης Α.Π.17556/14.10.2016 (ΑΔΑ: ΩΓ7Ζ4653Ο7-ΥΝΨ) που εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας : κωδ.6 – «Βελτίωση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού συστήματος», με δικαιούχο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθ. Γκόβαρη Χρήστο στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ζητείται προσωπικό για τη διοικητική και επιστημονική υποστήριξη του υποέργου.

Η χρονική διάρκεια του φυσικού αντικειμένου του Έργου είναι από 1/7/2016 έως 31/08/2018. Η σύμβαση που θα υπογραφεί από το ΠΘ/ΕΛΚΕ θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου.

Θέση 1 (1 άτομο)

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Ψυχολογίας (ελληνικών ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλων της αλλοδαπής).
  • Η αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον 12 μηνών σε Προγράμματα για την Κοινωνική και Εκπαιδευτική Ενσωμάτωση των παιδιών Ρομά.

Θέση 2 (1 άτομο)

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ΑΕΙ Τμημάτων Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών, Οικονομικών Επιστημών (ελληνικών ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλων της αλλοδαπής).

– Αποδεδειγμένη εμπειρία σε Προγράμματα για την Κοινωνική και Εκπαιδευτική Ενσωμάτωση των παιδιών Ρομά τουλάχιστον 12 μήνες.

Θέση 3 (3 άτομο)

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ Τμημάτων Ανθρωπιστικών/Κοινωνικών Επιστημών, Θεατρικών Σπουδών, Μουσικών Σπουδών, Επιστημών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία σε Προγράμματα για την Κοινωνική και Εκπαιδευτική Ενσωμάτωση των παιδιών Ρομά ή αποδεδειγμένη εθελοντική εργασία σε Προγράμματα ή Δράσεις για την Κοινωνική και Εκπαιδευτική Ενσωμάτωση των παιδιών Ρομά τουλάχιστον 12 μήνες

Θέση 4 (11 άτομο)

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ Τμημάτων Ανθρωπιστικών/Κοινωνικών Επιστημών – κυρίως από τα τμήματα Π.Τ.Δ.Ε, Π.Τ.Π.Ε., Φιλολογίας, Φ.Π.Ψ. – και Μαθηματικού τμήματος (ελληνικών ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων τίτλων της αλλοδαπής).
  • Αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία σε Προγράμματα για την Κοινωνική και Εκπαιδευτική Ενσωμάτωση των παιδιών Ρομά, τουλάχιστον 12 μήνες ή αποδεδειγμένη εθελοντική διδακτική εμπειρία σε Προγράμματα ή Δράσεις για την Κοινωνική και Εκπαιδευτική Ενσωμάτωση των παιδιών Ρομά τουλάχιστον 12 μήνες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν: κ. Κοντός Θεόδωρος (2421006413), email: [email protected] , κ. Βαλκαμελής Γεώργιος (2421006443), email: [email protected]

Το υποέργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 124.000,00€ και θα συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους.

Σε περίπτωση παράτασης της Πράξης δύναται να παραταθούν και οι συμβάσεις των απασχολούμενων σε αυτή, εφόσον παραστεί ανάγκη για νέο φυσικό αντικείμενο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη-Κριβοκάπιτς:Στο επίκεντρο διεύρυνση συνεργασίας Ελλάδας-Μαυροβουνίου

Την ανάγκη διευκόλυνσης της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών εντός Ευρώπης με όσο το δυνατόν λιγότερα …