Θέσεις διάρκειας έως δώδεκα μήνες

Job Postings

Στη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τέσσερα (4) άτομα για την κάλυψη αναγκών της, συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Παροχή υποστηρικτικού και διδακτικού έργου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων του Δήμου Κρωπίας», ανακοινώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κρωπίας.

Θέσεις:

  • 1 ΔΕ Δάσκαλος Ζωγραφικής
  • 1 ΔΕ Καθηγητής Χορού
  • 1 ΠΕ Θεατρολόγος
  • 1 ΔΕ Μουσικός

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κρωπίας (Κ.Ε.Δ.Κ.), Βασιλέως Κωνσταντίνου 47, 19400, Κορωπί, υπόψη κ. Νέστορα Αποστολόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 210-6628407 εσωτ. 110).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπό εξέταση από τον EMA το εμβόλιο της Johnson & Johnson

© Uladzimir Zuyeu | Dreamstime.com 13.04.2021, 21:43Ενημερώθηκε στις: 13.04.2021, 23:14 Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλούν τα περιστατικά …