Δημοπρασία για μοτοσικλέτες μόλις από… 180 ευρώ! Από τον ΟΔΔΥ

1821598

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσια και όπως μπορείτε να δείτε από την σχετική λίστα θα δημοπρατηθούν 19 δίτροχα.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 180 ευρώ και ανάλογα την μοτοσικλέτα… ανεβαίνουν. Χαρακτηριστική είναι η τιμή εκκίνησης για μία Yamaha R6 του 2000 που η αρχική τιμή δημοπράτησης ξεκινά από τα 600 ευρώ! Στην λίστα μπορεί κανείς να δει Ηonda Africa Twin με τιμή εκκίνησης τα 800 ευρώ, Yamaha XT του 2004 με 1.700 ευρώ ενώ υπάρχουν και πολλά scooter με τιμές κάτω από τα 500 ευρώ.

Μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε μοτοσικλέτα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει και να καταβάλει το 10% της τιμής. Τα ποσά εγγύησης συμμετοχής στη δημοπρασία είναι 100 ευρώ. Για να μπορεί κανείς να συμμετάσχει στην δημοπρασία του ΟΔΔΥ θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …