Σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου μιας θέσης

ergasssstaffing_firm_-_facebook

Τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου ενός (1) ατόµου ειδικότητας ΠΕ Παιδιάτρων, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος για την πράξη «Εναρµόνιση οικογενειακής και επαγγελµατικής ζωής» του ΝΠ∆∆ «Πολιτισµού, Περιβάλλοντος και Λειτουργίας Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών του ανακοινώνει ο ∆ήµος Ωρωπού», που εδρεύει στον ∆ήµο Ωρωπού, µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «Ιατρική παρακολούθηση της υγείας των παιδιών στους τέσσερις (4) Παιδικούς Σελίδα 2 από 5 Σταθµούς του ΝΠ∆∆, την τήρηση ατοµικού φακέλου υγείας κάθε παιδιού, καθώς επίσης και ενηµερωτικές συγκεντρώσεις µε τους γονείς των νηπίων σχετικά µε θέµατα υγιεινής των παιδιών», συνολικής διάρκειας έως 31/7/2017 και η αµοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 3.200,00€. Ο Παιδίατρος θα επισκέπτεται τον κάθε Παιδικό Σταθµό υποχρεωτικά µια φορά τον µήνα.

Θέση: 1 ΠΕ ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, από ∆ευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08:00 – 14:00, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΝΠ∆∆ «Πολιτισµού, Περιβάλλοντος και Λειτουργίας Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών ∆ήµου Ωρωπού», Αγ.Γεωργίου 29, Τ.Κ 19015, Ν.Παλάτια Ωρωπού, υπόψη κ. Ζαρογκίκα Ιωάννη, (τηλ. επικοινωνίας: 2295034003).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης - Φιντάν: Συνάντηση στο Λονδίνο

Οι συνομιλίες των κ. Γεραπετίτη και Φιντάν εστίασαν επίσης στις διμερείς σχέσεις και σε περιφερειακά …