Πρωινό σε μαθητές

mathitesprvino

Για δεύτερη χρονιά θα προσφέρει το πρωινό γεύμα σε 70 άπορους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου.

Θα διατεθεί ποσό ύψους 12.603 ευρώ για την παροχή του πρωινού γεύματος στους μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσουν στο σχολείο τους.
Ήδη το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Βόλου, με επιστολές του προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ζήτησε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό οικονομικά αδύναμων μαθητών ανά σχολείο που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια (δικαιούχοι παροχών Πρόνοιας από τον Δήμο Βόλου) προκειμένου να τους χορηγήσει πρωινό γεύμα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …