Αναζήτηση ενός ατόμου-Προυποθέσεις πρόσληψης

θεσεις

Aνακοινώνεται η πλήρωση µίας θέσης ειδικού συνεργάτη του ∆ηµάρχου Κοζάνης µε σκοπό να παρέχει συµβουλές και να διατυπώνει εξειδικευµένες γνώµες, γραπτά ή προφορικά προς το ∆ήµαρχο, το ∆ηµοτικό Συµβούλιο, την Οικονοµική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για θέµατα εσωτερικής οργάνωσης του ∆ήµου, λειτουργίας του Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας, κανονισµών λειτουργίας των οργανικών µονάδων, προµηθειών, και ιδιαίτερα για θέµατα πολιτισµού, πολιτιστικής διαχείρισης καθώς και για κάθε άλλη εργασία που θα του ανατίθεται από το ∆ήµαρχο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …