2χρονη σφηνώθηκε σε πλυντήριο-Οι στιγμές του απεγκλωβισμού(VIDEO)

dixroni-2

Οι γονείς ενός δίχρονου γλυκύτατου αλλά ιδιαίτερα άτακτου και περίεργου κοριτσιού, δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ τις δύσκολες ώρες που πέρασαν όταν η μικρή τους σφηνώθηκε στο πλυντήριο ρούχων, για να τους κρυφτεί, στο πλαίσιο παιχνιδιού......

Έντρομοι όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να την βγάλουν κάλεσαν τις αρχές και για αρκετή ώρα μία ολόκληρη ομάδα διάσωσης, υποχρεώθηκε να ξεμοντάρει την ηλεκτρική συσκευή, για να βγάλει ανέπαφο το μικρό παιδί!

Το περιστατικό μπορεί να σημειώθηκε στην Κίνα, αλλά ένα μικρό παιδί όπου στον κόσμο και αν βρίσκεται μπορεί να προκαλέσει μεγάλο τρόμο στους δικούς του, αν ξεφύγει έστω και για δευτερόλεπτα της προσοχής τους!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …