Μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης συνεχίζουν την απεργία οι Ναυτεργάτες

pno_448171290

Κλιμακώνουν μέχρι και την Παρασκευή την απεργιακή τους κινητοποίηση οι ναυτεργάτες, διότι δεν προέκυψε αποτέλεσμα από την συνάντηση εκπροσώπων της ΠΝΟ με τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή!

Δεν έλαβαν τις γραπτές διαβεβαιώσεις για να μην συνεχίσουν την απεργία, που ζήτησαν από τον υπουργό και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, που ολοκληρώνεται η απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία και θα συμμετάσχουν....

Σε διαφορετική μάλλον συνάντηση συμμετείχε ο υπουργός, που στις δηλώσεις του μίλησε για "έγινε χρήσιμη συζήτηση".

Επίσης πρόσθεσε ότι το έγγραφο που κυκλοφόρησε ως "έγγραφο διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα την κατάργηση/αύξηση του φορολογικού καθεστώτος των ναυτικών, αλλά για την κυβέρνηση, δεν τέθηκε ποτέ θέμα κατάργησης του φορολογικού καθεστώτος για τους ναυτικούς. Δεν πρέπει να δημιουργηθούν παρενέργειες. Δεν είναι δυνατόν να αγνοούμε τον εγκλωβισμό των μαθητών, αλλά και τους αγρότες. Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση θέμα αλλαγής και εξομοίωσης του καθεστώτος φορολογίας των ναυτικών. Οι φήμες που κυκλοφορούν για την αλλαγή του καθεστώτος της φορολογίας τους είναι παντελώς αβάσιμες", κατέληξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.


 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αντέχει η ΕΕ νέα διεύρυνση προς τα ανατολικά;

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θέτει ξανά στην ευρωπαϊκή ατζέντα το ζήτημα της διεύρυνσης, 20 χρόνια …