Στην τελευταία της κατοικία η μητέρα, θύμα εν ώρα εργασίας, στα Everest

imagehandler-ashx

Το τελευταίο αντίο είπαν νωρίς το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων Θεοδώρων στο Ίλιον, συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης λογίστριας μητέρας δύο ανηλίκων παιδιών 12 και 9 ετών, που έχασε ξαφνικά τη ζωή της στην έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο κατάστημα Everest στην Βικτώρια.

Τραγικές φιγούρες όπως ήταν φυσικό τα παιδιά και ο σύζυγός της, που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως τόσο άδικα έχασαν μέσα σε δευτερόλεπτα τον δικό τους αγαπημένο άνθρωπο!

Στις επόμενες ημέρες αναμένεται με ενδιαφέρον το πως θα κινηθεί ο σύζυγος του θύματος, που είχε πει ότι θα μιλήσει την κατάλληλη στιγμή....Να σημειωθεί ότι και ο ίδιος είναι εργαζόμενος της εν λόγω επιχείρησης!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Καιρίδης στον ΣΚΑΪ: Απαράδεκτη η κίνηση του Ερντογάν να κάνει τέμενος τη «Μονή της Χώρας»

«Επίσκεψη εργασίας» το ταξιδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία - «Δεν υπάρχει κανένας κατευνασμός» στα ελληνοτουρκικά, …