Προσλήψεις 15 ατόμων

3 προκηρύξεις για την συνολική πρόσληψη 15 ατόμων, με συμβάσεις εργασίας, συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας, στην Θεσσαλονίκη, στην Κοζάνη, στην Πέλλα και στα Χανιά, εξέδωσαν τα ΕΛΤΑ, οι οποίες τρέχουν ήδη.
ΣΟΧ 67/2016 (10) ΑΤΟΜΑ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Περιφερειακή Διεύθυνση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας – Θράκης ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δέκα (10) άτομα, οχτάμηνης διάρκειας για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Θεσσαλονίκης.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 22/12/2016
(3) ΑΤΟΜΑ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ Τ
α Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου – Δυτ.Μακεδονίας ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τρία (3) άτομα, οχτάμηνης διάρκειας για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στους Νομούς Κοζάνης Πέλλας και Γρεβενών.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ: 27/12/2016
ΣΟΧ 75/2016 (2) ΔΕ ΕΣΩΤ.ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ Ν.ΧΑΝΙΩΝ
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) άτομα, ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ οχτάμηνης διάρκειας για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Χανίων.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ: 17/12/2016 ΕΩΣ ΚΑΙ 26/12/2016
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …