Στο Μιλάνο νεκρός ο ύποπτος της επίθεσης στο Βερολίνο(ΦΩΤΟ)

Νεκρός από πυροβολισμούς στο Μιλάνο της Ιταλίας, φωνάζοντας «Αλλαχου Ακμπαρ», έπεσε ο ύποπτος της επίθεσης στο Βερολίνο Ανίς Αμρί, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας που επικαλείται το Reuters.

 

Ο 24χρονος Τυνήσιος Ανίζ Αμρί ήταν καταζητούμενος από την γερμανική αστυνομία και είχε επικηρυχθεί για 100.000 ευρώ. Την περασμένη Δευτέρα σκότωσε 12 ανθρώπους σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, οδηγώντας ένα φορτηγό κατά πάνω τους. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εθεάθη για τελευταία φορά σε τζαμί της πόλης τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι γύρω στις 3 τα χαράματα στην πλατεία Πρωτομαγιάς στην περιοχή Σέστο Σαν Τζιοβάνι, αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο που εκινείτο πεζός για έλεγχο. Μόλις του απευθύνθηκαν οι αστυνομικοί, τράβηξε 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους φωνάζοντας Αλαχού Ακμπάρ. Ο ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε.

Τελικά, ο ύποπτος που θεωρείται ότι είναι ο μακελάρης του Βερολίνου έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, με τα ίδια μέσα να υποστηρίζουν πως η ιταλική αστυνομία επιβεβαιώνει πως ο νεκρός είναι ο 24χρονος που προκάλεσε το μακελειό στο Βερολίνο με τους 12 νεκρούς.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …