Συνεχίζεται η κόντρα ναυτεργατών με την ΠΕΝΕΝ-Νέα επιστολή κατά του προέδρου της

 
"Κύριε Κιμ Αντώνη Γιονγκμ Νταλακογεώργο Ουν θέλω να σε συγχαρώ!!! Διότι με αυτό το απίστευτο χαρτί – δήλωση – καθοδήγηση – χειραγώγηση – αυτοξεφτιλισμό – που μοίρασες για να γελοιοποιήσεις κάποιους ναυτικούς συνδικαλιστές που τόλμησαν να ενταχτούν σε ένα σωματείο που δεν είναι δορυφόρος της αυτοκρατορικής σου ΠΕΝΕΝ κατάφερες να μεγαλώσεις και να εξυψώσεις το όνομά σου με αυτό του αυτοκράτορα της Βόρειας Κορέας ο οποίος επιζητά μανιωδώς να αποθεώνεται από τους πολίτες του ή από τους στρατιώτες της χώρας του.
Εσένα Κιμ Αντώνη Γιονγκμ Νταλακογεώργο Ουν η αυτοκρατορία σου είναι το σωματείο σου και ναυτικοί οι πολίτες για να σε απωθεώνουν μέχρι να γίνεις μαθουσάλας πρόεδρος. Όχι δεν είμαι ναυτικός , δεν είμαι συνδικαλιστής , δεν είμαι κάτοχος καρέκλας πολιτικού γραφείου , δεν έχω καμία σχέση με την ΠΕΝΕΝ ούτε με το σωματείο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που σε έκανε να χάσεις τον ύπνο σου λές και έχασες τους πελάτες σου.
Δεν είμαι βαλτός από κανέναν ούτε έχω κανένα συμφέρον ή όφελος γράφοντάς σου αυτά τα λόγια.Ελπίζω να μην θελήσεις να μου αποδώσεις εσφαλμένα ή ταπεινά κίνητρα όπως συνηθίζεις να αποδίδεις στους αντιπάλους σου.
Κύριε Κιμ Αντώνη Γιονγκμ Νταλακογεώργο Ουν , είμαι απλά ένα φίλος του facebook που τυχαία είδε αυτό το χαρτί – δήλωση – καθοδήγηση – χειραγώγηση – αυτοξεφτιλισμό , σε μια ανάρτηση.
Κι επειδή μου έκανε εντύπωση έψαξα και είδα κάποιες ανακοινώσεις εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα από πολλές κατευθύνσεις.Βλέπεις έχω δυο θείους που ο ένας είναι συνταξιούχος καπετάνιος και ο άλλος συνταξιούχος απλός ναύτης τους οποίους στα παιδικά μου χρόνια θαύμαζα για την δύναμη που είχαν να παλεύουν με την θάλασσα κάνοντας υπερατλαντικά ταξίδια.
Αυτή η σχέση με έκανε να δω πιο βαθεία λίγο τα πράγματα.Δεν θα εκφράσω άποψη για την ουσία της υπόθεσης γιατί φυσικά δεν την γνωρίζω καλά αλλά θα σου πω κύριε Κιμ Αντώνη Γιονγκμ Νταλακογεώργο Ουν ότι με αυτό το χαρτί – ξεφτιλα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που μοίρασες έχασες ότι έχτυσες όλα τα συνδικαλιστικά σου χρόνια.
Αυτό το αξιοθρήνητο χαρτί ήταν η αιτία να ψάξω για σένα και για τον συνδικαλιστικό πόλεμο που ξεκίνησες εναντίον ενός σωματείου. Πώς τολμάς κύριε Κιμ Αντώνη Γιονγκμ Νταλακογεώργο Ουν να βάζεις στο στόμα ενός συνδικαλιστή λόγια που άπτονται ποινικής ευθύνης για όποιον τα εκστομεί;
Πώς τολμάς να εκβιάζεις προς υπογραφή κειμένου , άτομα που ηθικά και συνειδησιακά είναι ελεύθερα να είναι μέλη σε οποιοδήποτε σωματείο θέλουν;Μήπως είσαι φιλικά διακείμενος σε ανελεύθερα καθεστώτα που πολτοποιούν και συνθλίβουν οτιδήποτε διαφορετικό κυκλοφορεί έστω και σαν ιδέα μέσα στην μονοκρατορία τους;
Είσαι ο ανώτατος εισαγγελέας – δικαστής – κριτής που αποφάσισε αφού ψήφισε με τον εαυτό του ότι οι σκοποί αυτού του συλλόγου είναι διασπαστικοί και υπονομευτικοί και ότι υπήρξε απόσπαση υπογραφής από κάποιους;Λοιπόν κύριε Κιμ Αντώνη Γιονγκμ Νταλακογεώργο Ουν , εγώ δεν είμαι ούτε δικηγόρος ούτε σχετικός με τα συνδικαλιστικά , αλλά κυριολεκτικά αυτό το χαρτάκι που υποβιβάζει την συνδικαλιστική σου προσωπικότητα με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου.
Δεν θα σε κουράσω άλλο κύριε Κιμ Αντώνη Γιονγκμ Νταλακογεώργο Ουν παρά μόνο ένα ακόμα θα σου πω : Ο Αισχύλος βρίσκοντας παράλογη την καύχηση τονίζει: “Δεν πρέπει, θνητός σαν είναι κανείς, να’ναι περήφανος πέρ’ απ’ το μέτρο. Γιατί η υπεροψία, σαν ανθίσει, θα καρπίσει της καταστροφής τον στάχυ.”

Ένας ανώνυμος μη ναυτικός…


 

 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Πικρός» καφές: Στα υψηλότερα επίπεδα η τιμή του από το… 1979

Το πρόβλημα είναι πως ακόμα και η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων, ο καφές, έρχεται πλέον …