Ανοίγει η πλατφόρμα για το ΚΕΑ

Εντός Ιανουαρίου ανοίγει η πλατφόρμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, η οποία παύει να είναι πιλοτική και αφορά πλέον όλη την Ελλάδα, όπως διαβεβαίωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, τόνισε:

"Εκείνοι που βρίσκονταν κάτω από το δίχτυ προστασίας, είτε με την κάρτα αλληλεγγύης, είτε στους 30 Δήμους με το πιλοτικό ΚΕΑ θα διασφαλιστούν και τον Ιανουάριο. Επιδιώκεται να εξωρθολογιστούν και να σχεδιαστούν σωστά, για να αποτελέσουν ένα τρίπτυχο, με τα σχολικά γεύματα και το ολοήμερο σχολείο.

Με τη λειτουργία τους εντός των σχολικών μονάδων και όχι σε διάφορα κτίρια όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Τα δημόσια σχολεία θα μετατραπούν σε σημαντικό κύτταρο της κοινωνίας και θα μπορούν να απασχολούν τα παιδιά δημιουργικά, εφόσον το επιθυμούν οι γονείς τους".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Στροφή» επιφυλάσσουν οι κάλπες στη Βόρεια Μακεδονία

Την Τετάρτη διεξάγονται στη Βόρεια Μακεδονία βουλευτικές εκλογές και ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών. …