Μπράβο στην κυβέρνηση: Επί 5μηνο απλήρωτοι 1.100 εργαζόμενοι του κράτους!

1.100 εργαζόμενοι δε έχουν δει το χρώμα του χρήματος εδώ και περίπου 5 μήνες, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν ακατάπαυστα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους  στις Κοινωνικές Δομές Φτώχειας, αφήνοντας στο περιθώριο τα δικά τους βιοποριστικά προβλήματα.

Απόλυτη υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη είναι η αναπληρώτρια Υπουργός των γεμιστών, η κυρία της Εργασίας Θεανώ Φωτίου, την οποία και καταγγέλλουν, τονίζοντας ότι:

«Το Υπουργείο Εργασίας, αντί να εργάζεται για την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων μας, φροντίζει μέσα από κωλυσιεργίες στις υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων να παρακρατά μισθούς μηνών για την εξυπηρέτηση ταμειακών πλεονασμάτων και άλλων κρατικών υποχρεώσεων, προκαλώντας έτσι σοβαρή οικονομική ασφυξία στις οικογένειες μας. Παράλληλα σύντομα θα αντικατασταθούμε, αφού το Υπουργείο Εργασίας επαναπροκηρύσσει τις θέσεις μας, με αποτέλεσμα αρκετοί από εμάς να επιστρέψουμε στην ανεργία!»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Zαχαράκη για δημογραφικό: Εθνική καμπάνια για στήριξη οικογένειας και γεννήσεων 

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας προανήγγειλε μια εθνική καμπάνια ενημέρωσης για την οικογένεια αλλά …