Αντιμέτωπη με τα ΜΑΤ προς Μαξίμου η ΠΟΕΔΗΝ(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Τη δική της… φιέστα για τα δυο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θέλει να κάνει η ΠΟΕΔΗΝ, που ξεκίνησε από τη Ρηγίλλης για να φτάσει στην Ηρώδου Αττικού όπου θα κόψει… τούρτα. Αλλά είχε υπολογίσει χωρίς το αστυνομικό μπλόκο.

Η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μιχάλη Γιαννακό ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης από τη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας με προορισμό το Μέγαρο Μαξίμου και την Ηρώδου Αττικού.

Αλλά στην οδό Λικίου τους περίμεναν άνδρες των ΥΜΕΤ, που τους έκλεισαν το δρόμο. Και εκεί επικράτησε, ας το πούμε, μικροένταση. Λίγο θέατρο του παραλόγου ήταν για να λέμε την αλήθεια, με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να ζητά να μάθει γιατί δεν τους επιτρέπεται να περάσουν και να λέει στους αστυνομικούς που οι συγκεντρωμένοι θέλουν να πάνε… σπίτια τους!

«Τι πρόβλημα υπάρχει παιδιά;» ήταν η πρώτη ερώτηση, ακολούθησε η δεύτερη για το αν υπάρχει εντολή και μετά άρχισε το… τρολάρισμα, με τον Μιχάλη Γιαννακό να λέει στους αστυνομικούς «να πάμε σπίτια μας θέλουμε. Θέλω να περάσω να πάω σπίτι μου». Υπήρξε ένα μικροσπρώξιμο αλλά μέχρι εκεί.

Σύμφωνα με το newsit.gr, εκτός από την τούρτα, η ΠΟΕΔΗΝ θέλει να κρεμάσει και πανό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η αστυνομία ζητά να δει τι γράφει το πανό για να επιτρέψει να περάσει και… αυτό!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωεκλογές 2024. Αποζημίωση και διευκολύνσεις Δικαστικών Αντιπροσώπων

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, προκειμένου να εξασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες άσκησης του …