78 θέσεις μόνιμων υπαλλήλων

 

Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης του ΟΑΕΔ εκτιμά ότι θα χρειαστούν επιπλέον 50 υπάλληλοι ΠΕ Πληροφορικής και 28 υπάλληλοι ΤΕ Πληροφορικής στον ΟΑΕΔ, η κ. Αντωνοπούλου, η οποία μίλησε για την έγκριση, την προκήρυξη και την κάλυψη των θέσεων αυτών, από το αρμόδιο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Επίσης εγκρίθηκε η πρόσληψη 360 ατόμων για τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, στα πλαισια της γενικότερης ενίσχυσης των διμών εξυπηρέτησης του πολίτη.

Η αρμόδια Διεύθυνση Μηχανογράφησης του ΟΑΕΔ  έχει αναλάβει τον συντονισμό των ανωτέρω ανάδοχων εταιρειών και από την μέχρι τώρα διερεύνηση του συστήματος έχουν προταθεί βελτιώσεις και αλλαγές στην παραμετροποίηση των συστημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών θα ακολουθηθεί μια περίοδος παρακολούθησης της απόκρισης του συστήματος ΟΠΣ και προσαρμογής του στην επιθυμητή βέλτιστη κατάσταση λειτουργίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κεραμέως: Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στις κάλπες 12.000 επιστολικές ψήφοι

«Η επιστολική καταργεί όλα τα πρακτικά εμπόδια που υπήρχαν στην άσκηση του δικαιώματος ψήφου», τόνισε …