Τηγανίζουν αυγό στα καπό οχημάτων....Βράζει η Αυστραλία!

 

Ένα βίντεο που δείχνει έναν αυστραλό αστυνομικό να τηγανίζει αυγό πάνω στο καπό του περιπολικού του τις ημέρες αυτές του καύσωνα κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα στο Facebook της αστυνομίας του Κουίνσλαντ και δείχνει έναν αστυνομικό από την πόλη Μπέρντσβιλ να...τηγανίζει ένα αυγό μέσα στο τηγάνι στο καπό του οχήματος. Το βίντεο έχει προσελκύσει πάνω από τρία εκατομμύρια χρήστες από την Παρασκευή που αναρτήθηκε.

Οι θερμοκρασίες στο Μπέρντσβιλ συνήθως φθάνουν τους 38 βαθμούς Κελσίου αλλά την περασμένη Κυριακή ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους...47,1.

Η υπερβολική ζέστη που σημειώνεται στην αυστραλιανή έρημο έχει προκαλέσει πυρκαγιές σε θαμνώδεις εκτάσεις στην ανατολική ακτή της χώρας και έχει οδηγήσει στη ματαίωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων επιβαρύνοντας ταυτόχρονα το δίκτυο ηλεκτροδότησης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …