2.216 συσκευασίες φαρμάκων κατασχέθηκαν από την Οικονομική Αστυνομία

Πέντε άνδρες ηλικίας 31 έως 55 ετών συνελήφθησαν ως μέλη δικτύου παράνομης διακίνησης ψευδεπίγραφων φαρμάκων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

"Μέρος των συσκευασιών φαρμάκων δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία γνησιότητας, ενώ στο σύνολό τους στερούνταν των προβλεπόμενων παραστατικών προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευσή τους.

Ανάμεσα στα κατασχεθέντα φάρμακα περιλαμβάνονται κάποια που περιέχουν ουσίες που υπάγονται στο νόμο για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε με τη συνδρομή του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), από τον οποίο θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, αποθήκες, αυτοκίνητα, αλλά και στις εγκαταστάσεις δύο φαρμακαποθηκών κατασχέθηκαν 2.216 συσκευασίες φαρμάκων, αξίας 74.000 ευρώ, συναλλαγματικές, αξίας 630.000 ευρώ, μετρητά, σφραγίδες, τραπεζικά βιβλιάρια, επιταγές, έγγραφα κ.ά."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να κάνουμε κράτος που θα προστατεύει τη φύση και τον άνθρωπο

Στη γενέτειρα του την Κρήτη, βρίσκεται για τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης …