People queue at bank Automatic Teller Machines, after the announcement of a referendum for July 5 by the greek Prime Minister Alexis Tsipras, to decide whether or not Greece is to accept the measures proposed by the European Union (EU), the International Monetary Fund (IMF) and the European Central Bank (ECB), in Athens, on 27 June, 2015 / Πολίτες σχηματίζουν ουρές μπροστά απο Αυτόματα Μηχανήματα Ανάλυψης τραπεζών, μετά απο την ανακοίνωση δημοψηφίσματος για τις 5 Ιουλίου απο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την απόφαση της Ελλάδας για την αποδοχή ή όχι των μέτρων που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, στην Αθήνα, στις 27 Ιουνίου, 2015

Το προσεχές Σάββατο ανανεώνεται το όριο αναλήψεων των 840 ευρώ

Το ερχόμενο Σάββατο ανανεώνεται το όριο αναλήψεων των 840 ευρώ, το οποίο θα ισχύει για δύο εβδομάδες για όλους τους καταθέτες. Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο θα μπορεί να «σηκώσει» έως και 840 ευρώ με μία ή περισσότερες κινήσεις ανά τράπεζα, από τις 00:01 του Σαββάτου 4/3 έως και τις 00:00 της Παρασκευής 27/3.

Εάν δεν αναληφθεί μέρος του ορίου, αυτό χάνεται και δεν μεταφέρεται στο επόμενα 14ήμερο. Η ανάληψη μπορεί να γίνει είτε από ΑΤΜ ή μέσω των καταστημάτων των τραπεζών. Από το συγκεκριμένο περιορισμό εξαιρούνται καταθέσεις που εισήλθαν στο σύστημα σε φυσική μορφή μετά την 23η Ιουλίου 2016. Στην προκειμένη περίπτωση ο καταθέτης μπορεί να σηκώσει το σύνολο της κατάθεσης που πραγματοποίησε.

Το ημερολόγιο του 2017:

Οι ημερομηνίες ανανέωσης του ορίου αναλήψεων των 840 ευρώ είναι κοινές για όλους.

Τα Σάββατα που ανανεώνεται το όριο είναι μαρκαρισμένα με κόκκινο χρώμα στο ακόλουθο ημερολόγιο του 2017:


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …