Η φωτογραφία για το Snapchat....σκότωσε ανήλικο!(VIDEO)

Ο 17χρονος ήθελε να κάνει ένα άλμα πάνω από το κάγκελο από όροφο εμπορικού κέντρου προκειμένου να το απαθανατίσει η φίλη του και να το αναρτήσει στο Snapchat. Ενώ όμως ο Τζόναθαν Κόου, όπως λεγόταν ο νεαρός, υπολόγιζε ότι θα προσγειωνόταν σε ένα μικρό άνοιγμα μετά το κάγκελο, τελικά έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο φαίνεται η φίλη του να έχει στα χέρια το κινητό της προκειμένου να καταγράψει το επικίνδυνο άλμα του 17χρονου. Στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το άλμα του Τζόναθαν πάνω από το κάγκελο η κοπέλα φαίνεται χαρούμενη. Όταν, όμως, διαπιστώνει τι συμβαίνει το χαμόγελό της παγώνει και σοκαρισμένη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Πιστεύαμε ότι το άνοιγμα αυτό θα ήταν φτιαγμένο από τσιμέντο αλλά όταν προσγειώθηκε εκεί, αυτό υποχώρησε. Το ήξερε ότι ήταν επικίνδυνο αλλά δεν πρόλαβα να τον σταματήσω» είπε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος ξεπερνούν την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας

Επίσκεψη ΥΠΕΘΟ στην Κύπρο - Συναντήσεις με Πρόεδρο της Βουλής και Υπουργό Οικονομικών «Ελλάδα και …