«Μπράβοι» εργοδοτών... ληστεύουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους! (VIDEO)

Όλο και χειρότερες καταστάσεις βιώνουν πολλοί εργαζόμενοι της Ελλάδας, που αν χαρακτηριστούν μεσαιωνικές, θα είναι πολύ μικρό το νόημα της πραγματικότητας. Και αυτό το λέμε γιατί υπάρχουν Έλληνες εργαζόμενοι, που ενημερώνονται ότι καταβλήθηκε στην τράπεζα η μισθοδοσία τους... Μην βιάζεστε γιατί δεν είναι ευχάριστη η εξέλιξη...

Όπως Kαταγγέλλει ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων:

"Συνεργάτης" του εργοδότη, που είναι συνήθως άνθρωπος εμπιστοσύνης, με ποινικό μητρώο και έχει το ρόλο του μπράβου-εισπράκτορα, συνοδεύει τον εργαζόμενο της επιχείρησης ως το ΑΤΜ... Μόλις ο υπάλληλος κάνει ανάληψη το μισθό του, τότε εκείνος χωρίς περιστροφές απαιτεί μέρος των χρημάτων. Αυτά θα επιστρέψουν στα μαύρα ταμεία της επιχείρησης!!!

Έτσι, ο εργοδότης με εξοφλητικές αποδείξεις της τράπεζας φαίνεται νόμιμος και τυπικός στις υποχρεώσεις του απέναντι στον υπάλληλό του, αλλά την ίδια στιγμή στην κυριολεξία τον… ληστεύει!

Για αυτές τις καταγγελίες που είχε παρουσιάσει το ergasianews.gr,  μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων  Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, τονίζοντας πως ο Σύλλογος αναλαμβάνει δράση, καλώντας τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να απευθύνονται για τέτοια περιστατικά και για κάθε είδους καταγγελίες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Zαχαράκη για δημογραφικό: Εθνική καμπάνια για στήριξη οικογένειας και γεννήσεων 

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας προανήγγειλε μια εθνική καμπάνια ενημέρωσης για την οικογένεια αλλά …