Όχι μία, όχι δύο, αλλά 6.500 θέσεις αορίστου χρόνου μέσα στο 2017

Άνοιξε ο δρόμος για να ξεκινήσουν από το 2017 μάλιστα, οι διαδικασίες για συνολικά 6.500 θέσεις αορίστου χρόνου, παρά τις αντιρρήσεις και τις ποσοστώσεις της τρόικας, με το αρμόδιο υπουργείο, να συλλέγει τις ανάγκες και να φτιάχνει σταδιακά το πλάνο των προκηρύξεων που θα εκδώσει μέσω του ΑΣΕΠ.

Τη μερίδα του λέοντος θα έχει ο χώρος της Υγείας με προσλήψεις 800 γιατρών και 2.300 νοσηλευτών, σύμφωνα πάντα με την "Εφημερίδα των Συντακτών".

Ακολουθεί ο χώρος των ΟΤΑ με 1.500 θέσεις οι οποίες όμως θα καλυφθούν από τους επιτυχόντες σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ παλαιότερων ετών.

30 προσλήψεις θα γίνουν στο υπουργείο Οικονομικών, 60 στον ΟΚΑΝΑ, άλλες 55 στον Οργανισμό Δήμητρα και 222 στις Υπηρεσίες Ασύλου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Βαθαίνει ο εξισλαμισμός της παιδείας

Το νέο πρόγραμμα διδακτέας ύλης περιλαμβάνει την διδασκαλία νέων δογμάτων, όπως της Γαλάζιας Πατρίδας, και …