Εύγε Ελλάδα με τους αστέγους που πεθαίνουν αβοήθητοι

Νεκρός, από παθολογικά αίτια βρέθηκε ο Μάνθος Ζυμάρης, γνωστός και ως ο «άστεγος του Ελληνικού», ιδιαίτερα μετά το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Ζυμάρης ζούσε μαζί με την κόρη του στα χαλάσματα ενός παρατημένου καφέ στο Ελληνικό το οποίο δεν είχε ούτε πόρτες, χωρίς κανένα εισόδημα με αποτέλεσμα μαζί με την κόρη του να ψάχνουν κάθε βράδυ στα αποφάγια των μεταναστών για να βρουν κάτι να φάνε.

Τον Ζύμαρη σύμφωνα με το iefimerida.gr, με την 61 ετών κόρη του Μαρία είχε εντοπίσει δημοσιογράφος της Daily Mail που βρέθηκε εκεί για να καλύψει το προσφυγικό θέμα.

O 82χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τις αστυνομικές αρχές και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Εθνικό πρόβλημα το δημογραφικό

Το αισιόδοξο μήνυμα του πρωθυπουργού στους νέους που σκέφτονται να γίνουν γονείς   Ο πρωθυπουργός …