Προσλήψεις σε αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία

Θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν με άμεση διαδικασία πρόσληψης από την αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία, λειτουργεί το Κέντρο Ηµέρας Ψυχικής Υγείας στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, το οποίο χρηµατοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισµό, την "ΑΠΟΣΤΟΛΗ".

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το Κέντρο Ηµέρας παρέχει πολύπλευρες υπηρεσίες σε συνανθρώπους µας µε ψυχικές διαταραχές, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα χώρο συνεύρεσης, δηµιουργίας και επικοινωνίας για όλους όσοι χρειάζονται υποστήριξη και ενίσχυση.

Οι επωφελούµενοι και οι οικογένειές τους σε συνεργασία µε την διεπιστηµονική θεραπευτική οµάδα έχουν τη δυνατότητα να µοιραστούν τις εµπειρίες και τις ανησυχίες τους προκειµένου να αντιµετωπίσουν τις δυσκολίες που συναντούν στην καθηµερινότητά τους.

Επιπλέον, το Κέντρο Ηµέρας παρέχει συµβουλευτικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε άτοµα ευπαθών κοινωνικών οµάδων, άτοµα που αντιµετωπίζουν οικονοµικά, κοινωνικά, επαγγελµατικά ή προσωπικά προβλήµατα, καθώς και σε παιδιά, γονείς και εφήβους.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για την στελέχωση του προσωπικού του Κέντρου, η Διοίκηση της αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ καλεί τους υποψηφίους να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για µία (1) θέση Ψυχολόγου µερικής απασχόλησης µε σύµβαση ορισµένου χρόνου.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

  1. Επίπεδο εκπαίδευσης

Απόφοιτος Τµήµατος Ψυχολογίας Π.Ε.

  1. Απαιτείται Άδεια ασκήσεως επαγγέλµατος

III. Προϋπηρεσία

Θα συνεκτιµηθεί προϋπηρεσία

  1. Συστατικές επιστολές

Θα συνεκτιµηθούν συστατικές επιστολές από προηγούµενους εργοδότες

  1. Γνώση ξένης γλώσσας

Θα συνεκτιµηθεί γνώση της Αγγλικής γλώσσας

  1. Επαρκής γνώση-χρήση Η/Υ

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν:

-Την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα στο επίπεδο που προσδιορίζεται και διαπιστώνεται σύµφωνα µε την παρ. 4 του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 9ΦΕΚ Α 39), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει κάθε φορά.

-Εκπληρώσει (αφορά τους άνδρες) τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόµιµα από αυτές, ή εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύµφωνα µε τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νοµοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.

ΕΓΓΡΑΦΑ

  1. Συνοδευτικό σηµείωµα στο οποίο να επισηµαίνεται επακριβώς η αιτούµενη θέση
  1. Βιογραφικό σηµείωµα µε πλήρη στοιχεία ταυτότητας/διαβατηρίου, διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνα επικοινωνίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Στην επιλογή θα ακολουθηθεί η κάτωθι διαδικασία:

  1. Την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, θα πραγµατοποιηθεί προεπιλογή των αιτήσεων.
  2. Θα ακολουθήσει η διαδικασία των συνεντεύξεων, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην διαδικασία επιλογής προσωπικού της αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αναρτηµένη στην ιστοσελίδα του φορέα www.mkoapostoli.gr

Επιµέρους δικαιολογητικά θα υποβληθούν όταν ζητηθούν από την αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδίκτυο µέσω της ιστοσελίδας του φορέα για 15 ηµέρες τουλάχιστον καθώς και σε έντυπο τοπικής εµβέλειας. Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την Πέµπτη 20 Απριλίου 2017. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σηµειώµατα µέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017. Η αποστολή βιογραφικών, µαζί µε το συνοδευτικό σηµείωµα, θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση n.katsiaras@mkoapostoli.gr µε την ένδειξη για τη θέση του Ψυχολόγου στο Κ.Η. Αργοστολίου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

  • Ψυχολογική εκτίµηση και αξιολόγηση περιστατικών
  • Λήψη αναπτυξιακού ιστορικού
  • Συµπλήρωση εντύπου υποδοχής
  • Ψυχοθεραπεία
  • Υποστηρικτικές & Συµβουλευτικές Συνεδρίες
  • Σχεδιασµός, σύνταξη, οργάνωση και υλοποίηση των θεσµικών, κοινοτικών εκπαιδευτικών/ερευνητικών σχεδίων δράσης του Κέντρου Ηµέρας
  • Σύσταση της Θεραπευτικής Πολυκλαδικής οµάδας και οργάνωση της καθηµερινής λειτουργίας της δοµής
  • Εποπτεία του προγράµµατος λειτουργίας της Μονάδας και των ατοµικών θεραπευτικών προγραµµάτων των εξυπηρετουµένων που έχει καταρτίσει η Θεραπευτική Πολυκλαδική Οµάδα
  • Καθήκοντα διασυνδετικής στο δίκτυο υπηρεσιών ψυχικής υγείας
  • Προβολή της δοµής µε επισκέψεις και ενηµερώσεις σε φορείς
  • Σχεδιασµός και συµµετοχή σε δράσεις ευαισθητοποίησης και αγωγής στην κοινότητα (αρθρογραφία, οµιλίες, οµάδες γονέων)
  • Σύνταξη µηνιαίου απολογισµού για την ειδικότητα του ψυχολόγου και σύνταξη µηνιαίου δελτίου παροχής στοιχείων των δραστηριοτήτων του Κέντρου Ηµέρας
  • Σύνταξη ετήσιου προϋπολογισµού της Δοµής

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …