Πανελλαδικές Υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Τις βασικές πτυχές της διαδικασίας εξέτασης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων των ΓΕΛ με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, περιγράφει εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι διατάξεις αφορούν την εξέτασή τους στα μαθήματα που εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς και τα ειδικά μαθήματα για τα οποία έχουν δηλώσει εξέταση σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Διευκρινίζεται ότι η αναφερόμενη διαδικασία εξέτασης δε συνδέεται με τις διατάξεις που αφορούν την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των πασχόντων από σοβαρές ασθένειες για τους οποίους ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 35 του ν.3794/2009 (ΦΕΚ 156 Α΄/4-9-2009).

Η εγκύκλιος σε μορφή pdf


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Παντελώς αχρειάστη η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

Στο σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες ο πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη …