Τιμωρία ζευγαριού εργαζομένων, που εκδήλωσε δημόσια τα συναισθήματά του

Η αγκαλιά και το φιλί σε κρητικό μπαρ κόστισαν ακριβά σε ζευγάρι στρατιωτικών, που καταδικάστηκε από στρατιωτικό δικαστήριο για προσβολή των ενόπλων δυνάμεων, αφού παρενέβη τη νομοθεσία που διέπει την Αυστραλία!

Ο υπολοχαγός Nick Plenty σύμφωνα με το "topontiki", ήταν διοικητής πτήσεων του τμήματος αεροπλοΐας στη φρεγάτα HMAS Anzac η οποία βρισκόταν στη ναυτική βάση της Σούδας τον Απρίλιο του 2015.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις των ανωτέρων του, τη νύχτα της 18ης Απριλίου βρέθηκε σε μπαρ των Χανίων, μαζί με άλλα μέλη του πληρώματος.

Στη διάρκεια της διασκέδασης αγκάλιασε και φίλησε την επικεφαλής της ναυτικής αστυνομίας, Mirjana Iva Komljenovic.

Η κατηγορία με την οποία οι δυο τους οδηγήθηκαν στο στρατιωτικό δικαστήριο, το οποίο τους επέβαλε τελικά αυστηρή επίπληξη που θα έχει συνέπειες στην καριέρα τους, ήταν ότι η ιδιαίτερη στιγμή τους εξελίχθηκε μπροστά στο πλήρωμα!

Η Mirjana Iva Komljenovic υποστήριξε ότι δεν ήξερε τί έκανε, καθώς στο ποτό της είχαν βάλει κάποιο ναρκωτικό, αλλά ο ισχυρισμός της δεν έπεισε.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Live η ομιλία Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ

«Οι πολίτες έχουν πολλές απαιτήσεις από εμάς, ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια» - Τι …