Με 153 ΝΑΙ ψηφίστηκαν τα σκληρά μέτρα! Μία διαφοροποίηση από το ΣΥΡΙΖΑ

Νεότερη Ενημέρωση 23.59

Με 153 ΝΑΙ από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, υπερψηφίστηκαν τα σκληρά νέα μέτρα της κυβέρνησης, σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης απάντησαν με 128 ΟΧΙ.

Στην πρώτη του δήλωση με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο πρωθυπουργός τόνισε:

«Με αυτά τα μέτρα η Ελλάδα τήρησε στο έπακρο τις δεσμεύσεις της. Τώρα το ζήτημα είναι στο χέρι των δανειστών να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα».

Η Τασία Χριστοφιλοπούλου διαφοροποιήθηκε στο άρθρο 56 του πολυνομοσχεδίου, που δήλωσε παρών. Πρόκειται για το άρθρο που αφορά στη διαδικασία απόλυσης εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά σχολεία.

Σε δήλωσή της, αναφέρει:

«Η επιλογή μου αυτή δεν έγινε για να σηματοδοτήσει την ιδιαίτερη σημασία του συγκεκριμένου άρθρου έναντι των άλλων τα οποία και υπερψηφίζω. Ούτε όμως συμψηφίζει τίποτα.

Η θέση μου είναι καθαρή. Δεν θα πλήξω την κυβέρνηση καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο, ούτε προτίθεμαι να δώσω “όπλα” σε κανέναν και για τίποτα.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η επιλογή αυτή της ατομικής διαφοροποίησης αποτελεί μια δική μου εσωτερική ανάγκη να τιμήσω τον πρόωρα χαμένο αδελφό μου , Αγησίλαο Χριστοδουλόπουλο, συνδικαλιστή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και αντιπρόεδρο της ΟΙΕΛΕ μέχρι τον θάνατό του.»

Νεότερη Ενημέρωση 12.42

Τα μεσάνυχτα θα αποτελέσουν νόμο του κράτους τα νέα μέτρα τα οποία θα εξαφανίσουν  στην κυριολεξία, όσους Έλληνες έχουν αντέξει τα μέχρι τώρα μέτρα υποδούλωσης και σκληρής λιτότητας, όσο και αν οι κυβερνώντες επιχειρούν να μας πείσουν για τις προσπάθειες τους προς την ανάπτυξη!


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …